Επικοινωνία με τη λήξη του διδακτικού έτους - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Επικοινωνία με τη λήξη του διδακτικού έτους


Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εσωτερικούς συνεργάτες της εκπαιδευτικής κοινότητας  με τους οποίους συνεργαστήκαμε.
Κάθε εκπαιδευτικό ξεχωριστά που εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις στο πλαίσιο της αποστολής του ρόλου του, κάθε Προϊστάμενο/-μένη, Υποδιευθυντή/-ντρια, Διευθυντή/-ντρια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις ξεχωριστές εργασίες και διακρίσεις πολλών Σχολικών Μονάδων καθώς επίσης  για τις απλές συμμετοχές που αποτέλεσαν ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες έκφρασης και δράσης πολλών μαθητών σε εναλλακτικές διαδικασίες μάθησης και δημιουργίας
Ευχαριστούμε θερμά τις Σχολικές Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής, την Προϊσταμένη των Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΙ.Π.Ε. Σάμου, την Υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων Σάμου, τη  Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων, την Προϊσταμένη και όλο το Προσωπικό του ΚΕΔΔΥ Σάμου καθώς  τη ΔΙ.Δ.Ε. Σάμου με τις εκπαιδευτικές της Δομές (Σ.Σ.Ν., ΠΛΗΝΕΤ, ΚΕΣΥΠ) και φυσικά το Διευθυντή και ολόκληρη την ομάδα της Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου, που είναι πάντα αρωγοί στο έργο μας.
Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα γραφεία της ΔΙ.Π.Ε. Σάμου και έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να μπορέσει να λειτουργήσει η υπηρεσία κατά τον καλύτερο δυνατό  τρόπο.
Είναι υποχρέωσή μας να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους υπηρεσίας στους συναδέλφους μας που συνταξιοδοτούνται με τη λήξη του σχολικού έτους, τον κύριο Σκρίνο Αλεξανδρή και τον κ. Χουβαρδά Ιωάννη. Οι συνάδελφοί μας Σκρίνος Αλεξανδρής και Χουβαρδάς Γιάννης έχουν όπως όλοι μας γνωρίζουμε διαφορετικές πορείες αλλά βαθιές ομοιότητες που αφορούν στο ήθος, την εργατικότητα, την ευγένεια, τη διακριτικότητα και κυρίως την αγάπη και την αποδοχή όλων μας.
Επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την συνολική της Προσφορά όλα τα χρόνια στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου την Προϊσταμένη Επιστημονικής Καθοδήγησης Βορείου Αιγαίου κ. Λυκιαρδοπούλου Σταυρούλα η οποία επίσης συνταξιοδοτείται. Είναι γεγονός ότι η κ. Λυκιαρδοπούλου Σταυρούλα  με το παράδειγμά της, την εργατικότητά της, το λόγο της, την γνώση της και το ήθος της κατάφερε να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει πολλούς εκπαιδευτικούς.
Ευχόμαστε και στους τρεις συναδέλφους μας καλή και δημιουργική συνέχεια στη ζωή τους.

Επιπλέον ή υπηρεσία μας ευχαριστεί και όλους τους «εξωτερικούς» συνεργάτες όλες τις Υπηρεσίες , τους Φορείς, τους Οργανισμούς και τα φυσικά πρόσωπα που συνέβαλαν στην εκτέλεση του έργου μας.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία, χαρά και κάθε καλό στη ζωή σας.


Η Δ/ΝΤΡΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

                                                                                                                                              
Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου