Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας στη Σάμο - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας στη Σάμο


Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σάμου, και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σε συνεργασία με τη WWF Ελλάς και θα πραγματοποιήσει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας στη Σάμο!

Το ταξίδι της κινητής βιωματικής έκθεσης του WWF Ελλάς για τη διατροφή συνεχίζεται στη Σάμο τον Μάιο, με την περιβαλλοντική οργάνωση να προσκαλεί γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά μιας καλύτερης διατροφής.

Κατά τις πρωινές ώρες, 21 και 22 Μαΐου 2018, 08:30πμ-13:00μμ, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της WWF Ελλάς, το οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, Δημοτικού Βαθέος, Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου, Δημοτικού Κοκκαρίου, Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου και του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της WWF Ελλάς, στις 21 Μαΐου 2018, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και το γραφείο της Λέσχης στη Σάμο, με τους Executive Chef Ευάγγελο Μπιλιμπά, Ασλάνη Παντερλή και τη Chef Φωτεινή Φουρτούνη, θα μαγειρέψουν πολύχρωμες, υγιεινές παρασκευές για τα παιδιά.

Στις 21 και 22 Μαΐου 2018 στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Σάμου στο Πυθαγόρειο,
η κινητή έκθεση της WWF, θα είναι ανοιχτή για το κοινό κατά τις απογευματινές ώρες 18:00μμ έως 20:00μμ. και θα «δημιουργήσει» μαζί με ενήλικες και παιδιά της Σάμου μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας και του πλανήτη.