Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική δράση περί φιλοζωίας - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

ΝΕΑ

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική δράση περί φιλοζωίαςΗ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου ,διά της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων ,σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου έχει προγραμματίσει εκπαιδευτική δράση περί φιλοζωίας στους μαθητές των σχολικών μονάδων της νήσου Σάμου.
          Η εν λόγω δράση υλοποιείται από εθελοντές-μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου και ως στόχους έχει:

  • την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων και την υιοθεσία σκύλων.
  • τη θεμιτή συμπεριφορά απέναντι στα αδέσποτα σκυλιά, τους τρόπους προσέγγισής τους,
  • την ανάγκη και υποχρέωση φροντίδας και σίτισής τους καθώς και τους λόγους εγκατάλειψής τους

          Η εν λόγω δράση ολοκληρώνεται με την παρουσία του Τζάκσον, του φιλικού και πανέξυπνου σκυλιού της αστυνομίας , ο οποίος κερδίζει αμέσως τις καρδιές των μικρών μαθητών , ακόμη και αυτών που φοβούνται, ο οποίος κάτω από τις εντολές του αρχιφύλακα-ιδιοκτήτη του αναδεικνύει την άριστη σχέση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου.
         
          Καλούνται οι Δ/ντές-ντριες, να ενημερώσουν τον Σύλλογο Διδασκόντων τους κι εφόσον επιθυμούν να πραγματοποιηθεί στη σχολική τους μονάδα η εν λόγω εκπαιδευτική δράση περί φιλοζωίας να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο fax 22730-81353, ή με e-mail στη ηλ. διεύθυνση mail@dipe.sam.sch.gr, υπόψη της κ. Πέλλας Παππά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2273021338.